Për një kohë të kufizuar, përfito 4 muaj FALAS në një plan të ri vjetor.

Category Archives: Hosting Providers

5 Këshilla të rëndësishme mbi strategjinë e mediave sociale
5 Këshilla të rëndësishme mbi strategjinë e mediave sociale
[ad_1] Menaxhimi i mediave sociale është një proces i komplikuar që shpesh kërkon një investim serioz në kohë dhe kreativitet, por nëse bëhet siç duhet, mund t'ju shpërblejë me një publicitet të lirë efektiv...
Vazhdo te lexosh
Marketingu i rrjeteve sociale dhe SEO për faqen tuaj të internetit
Marketingu i rrjeteve sociale dhe SEO për faqen tuaj të internetit
[ad_1] Google is poised to continue with the tightening of the noose on traditional ranking techniques and signals, and there is now this natural shift to social signals as well...
Vazhdo te lexosh
Rishikimi i Namecheap
Rishikimi i Namecheap
[ad_1] Time for the first review of a domain registrar! I like NameCheap so I figured I’d post a review about them and of their service. First, I’ll start out...
Vazhdo te lexosh
Ja se si të përdorni Twitter
Ja se si të përdorni Twitter
[ad_1] Twitter can be an enormous help to your business if it is used correctly, but it is the nature of the average businessman to resist change as much as...
Vazhdo te lexosh
Optimizimi në ueb – Një gjë të çon në një tjetër
Optimizimi në ueb – Një gjë të çon në një tjetër
[ad_1] Before you optimize a website for search engines, one should obviously grasp the concept of Search Engine Optimization (SEO). What is the process of finding and loading a web...
Vazhdo te lexosh
Plani A2hosting Cpanel për WordPress
Plani A2hosting Cpanel për WordPress
[ad_1] A2hosting, the famous web hosting company out of Ann Arbor, Michigan, offers a variety of options designed for both the individual and business communities. While the needs of their...
Vazhdo te lexosh
15 hapa për të konfiguruar domenin e personalizuar të Blogger me një llogari Godaddy
15 hapa për të konfiguruar domenin e personalizuar të Blogger me një llogari Godaddy
[ad_1] Hi, converting a blog to Custom domain is very easy (because, the complete hosting procedure will be taken care by the blogger itself), but if you buy a domain...
Vazhdo te lexosh
Rails VPS Hosting
Rails VPS Hosting
[ad_1] Rails VPS Hosting comes in many forms. The cheapest is to use the “cloud” VPS providers which currently include the likes of DigitalOcean, Amazon EC2, Hetzner, Vultr and several...
Vazhdo te lexosh
Shfrytëzimi ndër-server me PHP
Shfrytëzimi ndër-server me PHP
[ad_1] PHP is a very powerful tool for any webmaster, allowing them to create bespoke web tools to aid with day to day tasks such as managing link partners, mailing...
Vazhdo te lexosh
Kodi promovues i HostGator për 2010
Kodi promovues i HostGator për 2010
[ad_1] Hosting a website is not an easy job and which is also key for your successful online business. So, you should be very careful in selecting the web hosting...
Vazhdo te lexosh
sqAlbanian